Τα προϊόντα μας: οφέλη και αξίες

JSY_6059

Προβειο γιαουρτι

Το γιαούρτι από πρόβειο γάλα περιέχει όλα τα συστατικά του πρόβειου γάλακτος και σχετικά λίγες θερμίδες. Επειδή είναι συμπυκνωμένο περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες και ασβέστιο. Η αξία του είναι ανεκτίμητη γιατί:
  1. Είναι τροφή που αφομοιώνεται εύκολα.
  2. Βοηθά σε προβλήματα δυσκοιλιότητας και δυσπεψίας.
  3. Σκοτώνει διάφορους επιβλαβείς μικροοργανισμούς του εντέρου, ενώ βοηθά στην αναγέννηση της χλωρίδας του παχέος εντέρου, σε περιπτώσεις θεραπείας με αντιβιοτικά.
  4. Προλαμβάνει τις μυκητιάσεις.
  5. Προστατεύει από την οστεοπόρωση, επειδή είναι πλούσια πηγή ασβεστίου.
  6. Είναι ιδανικό τρόφιμο για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα με τη λακτόζη.
  7. Μειώνει την αρτηριακή πίεση καθώς περιέχει πρωτεΐνες, ασβέστιο και κάλιο.
  8. Τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που περιέχει, ιδιαίτερα το ασβέστιο και οι σχετικά λίγες θερμίδες του, συμβάλλουν στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και τη διατήρηση του κανονικού βάρους του σώματος.

Κατσικισιο γιαουρτι

Το γιαούρτι με κατσικίσιο γάλα είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Χαρακτηρίζεται από εύκολη πέψη, που προκαλείται από μικρότερα σωματίδια λίπους, χαμηλότερα λιπαρά οξέα και πρωτεϊνική σύνθεση. 

Τα οφελη του γιαουρτιου

Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε προβιοτικά όπως το γιαούρτι είναι μια σημαντική στρατηγική για τη συνολική υγεία. Έρευνες δείχνουν ότι τα καλά βακτήρια στο έντερο μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ανοσοποιητικής μας λειτουργίας και στην προστασία μας από μυασθένειες και λοιμώξεις.
Share
text